16.04.2018
Vacature afstudeerplek Software Engineering

Rollepaal Groep zoekt een afstudeerder Software Engineering die wil meewerken aan een uniek Business Intelligence project!

Jouw rol
In een multidisciplinair projectteam, een mix van vaste medewerkers en studenten, ga je als volwaardig lid meehelpen om een roadmap te realiseren over hoe wij ons conventionele applicatieplatform om kunnen bouwen tot een hypermodern Intelligence platform.

Wat breng je mee
Jij bent iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Daarnaast houd je van aanpakken en ben je communicatief vaardig. Met jouw drive en ambitie voeg je duidelijk iets toe aan ons projectteam. Je bent op dit moment bezig met je hbo of wo bachelor/master opleiding in de richting van Software Engineering of een vergelijkbare studierichting.

Rollepaal Groep biedt
In dit uitdagende nieuwe project bieden we je de kans om veel te leren over werken binnen een internationale en technische omgeving door dagelijks te werken met collega’s en studenten van verschillende disciplines (o.a. bedrijfskunde, logistiek, IT en projectmanagement). Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is en wordt daarom continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het verder vormgeven van de organisatiestructuur.

Interesse gewekt?
Startdatum voor deze afstudeerplek is april 2018. Jouw standplaats is Dedemsvaart. De precieze afstudeeropdracht is in overleg te bepalen. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan dit unieke Business Intelligence project en aan de vormgeving van ons Intelligence platform?

Voor meer informatie of bij vragen kun je contact opnemen met Remy Cuny (CFO) via telefoonnummer 0523-624599. Bij interesse ontvangen we graag per mail je CV en beknopte motivatie via recruitment@rollepaal.com t.a.v. Aschwin Rohring.

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT