Waarom werken/stage lopen bij Rollepaal?

Rollepaal B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van extrusielijnen voor fabricage van kunststof leidingen. Het werkgebied van ons bedrijf is wereldwijd. Naast ons hoofdkantoor en productielocatie in Nederland hebben wij ook vestigingen in o.a. de USA en India. Op deze website vind je meer informatie over ons bedrijf en over de machines die worden geproduceerd. Rollepaal B.V. is onderdeel van de Rollepaal Groep.

Vacatures en stageplaatsen binnen de Rollepaal Groep:

Vacatures:

Business Intelligence Project:

Traineeships, stage- en afstudeerplaatsen & leerwerkplekken:

Past Rollepaal bij jou? Ontdek het hier!

We vragen heel wat van onze mensen, want zonder mensen geen organisatie. De mensen van Rollepaal maken het verschil. Zij denken in mogelijkheden en zetten alles op alles om samen een oplossing te bedenken die de manier van werken van klanten en collega’s het beste ondersteunt. Ze zijn enthousiast over hun werk en gedreven om het nog jaren te blijven doen.
Om onze groeiambities en veranderingen te realiseren hebben wij voortdurend enthousiaste mensen nodig die teamgericht met elkaar deze uitdaging aangaan van BBL-er tot ervaren manager of professional.
Ziet u het werken/stage lopen bij Rollepaal zitten maar staat uw functie er niet tussen stuur dan een open sollicitatie naar HRM@rollepaal.com en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.