22.05.2018
Vacature Manager Productie

Om onze sterke groei en verdere professionalisering bij Rollepaal B.V. in Dedemsvaart productietechnisch in goede banen te leiden, zoeken wij een Manager Productie.

Wie zijn wij?
Rollepaal B.V. is een vooraanstaande producent van extrusie oplossingen voor kunststof buizen. Wij produceren zowel losse machines als volledige lijnen voor de productie van PVC, PVC-O en PO buizen. Wij bedienen onze wereldwijde klanten met onze kostenbesparende oplossingen vanuit onze locaties in Nederland, VS en India. Daarnaast verlenen onze toegewijde agenten overal ter wereld hun service.

Rollepaal B.V. is onderdeel van RPflow (voorheen Rollepaal Groep). RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit vier specialistische bedrijven opererende in verschillende markten.

Jouw rol
Als Manager Productie ben je verantwoordelijk voor de organisatie, inrichting en aansturing van de volledige productieomgeving en geef je direct leiding aan 20-40 monteurs. Tevens draag je als veiligheidsgebiedbeheerder zorg voor de veilige uitvoering van alle werkzaamheden, in en rondom het bedrijf. Bij jouw werkzaamheden moet je denken aan:

• Het vertalen van de strategische- en operationale doelstellingen van de organisatie in productie-jaarplannen
• Het continu verbeteren van het productieproces (o.a. 5S, standaardisatie werkplekken). Dit doe je samen met je team en collega managers
• Het minimaliseren van verstoringen en afkeur
• Het beheersen van de kwaliteit van afgeleverde machines (leverbetrouwbaarheid)
• Het aannemen, opleiden en trainingen van personeel

Wat breng jij mee?
• Je hebt een afgeronde hbo opleiding, richting Techniek, Bedrijfskunde of Logistiek
• Je hebt minimaal 5-10 jaar gewerkt in soortgelijke rol, bij voorkeur in de machinebouw en/of assemblage
• Je hebt bij voorkeur in een moderne kwaliteitsgerichte omgeving gewerkt
• Je hebt een coachende stijl van leidinggeven
• Je bent als persoon te typeren als besluitvaardig, gedreven, dynamisch en flexibel
• Je kunt uitstekend omgaan met weerstand, weet veranderingen door te voeren en bent oplossingsgericht en goed in staat om overzicht te houden en structuur aan te brengen

Wat bieden wij?
Bij Rollepaal B.V. zijn we altijd volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit.

Interesse gewekt?
Neem voor meer informatie contact op met Tom Bont (Director): t.bont@rollepaal.com / 0523-624599. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT