29.05.2018
Vacature Procestechnoloog

Ben jij bezig met het verbeteren en optimaliseren van processen? En weet jij ook nog eens alles van thermoplasten? Bij Rollepaal B.V. in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een gedreven procestechnoloog die thuis is in de wereld van de kunststof.

Wie zijn wij?
Rollepaal B.V. is een vooraanstaande producent van extrusie oplossingen voor kunststof buizen. Wij produceren zowel losse machines als volledige lijnen voor de productie van PVC, PVC-O en PO buizen. Wij bedienen onze wereldwijde klanten met onze kostenbesparende oplossingen vanuit onze locaties in Nederland, VS en India. Daarnaast verlenen onze toegewijde agenten overal ter wereld hun service.

Rollepaal B.V. is onderdeel van RPflow (voorheen Rollepaal Groep). RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit vier specialistische bedrijven opererende in verschillende markten.

Jouw rol
Als procestechnoloog ben je verantwoordelijk voor het aandragen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van technieken en processen. Tevens houd jij je bezig met het toegankelijk maken en houden van de kennis op het gebied van processing door deze te documenteren op een toegankelijke wijze. Bij jouw werkzaamheden moet je denken aan:

• Het bijhouden van de internationale relevante ontwikkelingen
• Het ondersteunen van klanten, met name daar waar processing vraagstukken spelen
• Het ondersteunen van productontwikkeling en service

Wat breng jij mee?
• Je hebt een hbo of wo werk- en denkniveau
• Je hebt kennis van en ervaring met thermoplasten
• Je hebt relevante werkervaring
• Je beschikt over aantoonbare kwaliteiten in schriftelijke rapportage en documentatie
• Je hebt ervaring met Lean en/of Six Sigma is een pré

Wat bieden wij?
Bij Rollepaal B.V. zijn we altijd volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit.

Interesse gewekt?
Neem voor meer informatie contact op met Helmuth Rijnhart, Manager Techniek: h.rijnhart@rollepaal.com / 0523-624535. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT