18.05.2018
Vacature Software Engineer (medior/senior)

Kun jij ervoor zorgen dat een machine doet wat het moet doen? Ben je zelfstandig en kun je werken zonder iemand die jou elke dag vertelt wat je moet doen? Bij Rollepaal B.V. in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een gedreven Software Engineer met enige ervaring in het vak.

Wie zijn wij?
Rollepaal B.V. is een vooraanstaande producent van extrusie oplossingen voor kunststof buizen. Wij produceren zowel losse machines als volledige lijnen voor de productie van PVC, PVC-O en PO buizen. Wij bedienen onze wereldwijde klanten met onze kostenbesparende oplossingen vanuit onze locaties in Nederland, VS en India. Daarnaast verlenen onze toegewijde agenten overal ter wereld hun service.

Rollepaal B.V. is onderdeel van RPflow (voorheen Rollepaal Groep). RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit vier specialistische bedrijven opererende in verschillende markten.

Jouw rol
Termen als Industry 4.0 en Big data worden ook in onze markt steeds actueler, als bedrijf gaan we graag met deze ontwikkeling mee, daarom ga jij als Software Engineer bezig met het opzetten van onderdelen en tools op dit gebied. Bij jouw werkzaamheden als Software Engineer bij Rollepaal moet je denken aan:

• Het ontwikkelen van software(onderdelen) voor de gebruikersinterface van onze machines en analyse tools voor onze klanten en ons interne gebruik
• Het testen van de software en het opsporen van fouten om deze vervolgens te verhelpen
• Het verder inrichten en professionaliseren van de afdeling met het oog op de verwachte groei van het bedrijf

Wat breng jij mee?
• Je hebt een hbo of wo werk- en denkniveau
• Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van applicaties op het Windows platform en je kunt dit laten zien aan de hand van voorbeelden waarin je eenzelfde rol hebt gespeeld
• Je hebt een opbouwende kritische blik en een natuurlijke drive om constant te verbeteren, hierdoor ben je in staat om mee te denken over technische ontwikkelingen die onze producten nog beter maken
• Je staat open voor feedback van zowel collega’s als onze klanten
• Je bent resultaatgericht, zelfstandig, creatief en probleemoplossend

Wat bieden wij?
Bij Rollepaal B.V. zijn we altijd volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit.

Interesse gewekt?
Neem voor meer informatie contact op met Helmuth Rijnhart, Manager Techniek: h.rijnhart@rollepaal.com / 0523-624535. Bij interesse ontvangen wij graag per mail je cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT