12.04.2018
Vacature Stagiair Finance & Control

Jouw rol
Als stagiair Finance & Control houd jij je bezig met de verwerking van de crediteurenadministratie (gedigitaliseerd proces) en aanverwante zaken. Er is tevens ruimte om deze stage als afstudeeropdracht te gebruiken. Heb je zelf een leuk idee voor een afstudeeronderzoek en denk je dat deze perfect past binnen onze organisatie? Dan is dat altijd bespreekbaar!

Wat breng je mee
Je bent bezig met een HBO opleiding in de richting van Finance & Control en je bent op zoek naar een stageplek. Je bent pro actief, zelfstandig, ziet zelf taken liggen en pakt deze op. Je overziet de organisatie en doorziet de samenhang tussen de verschillende processen en afdelingen. Daarbij beschik je over een nuchtere kijk op de wereld om je heen. Zowel binnen als buiten de organisatie. Eerst denken, dan doen.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vorm geven van ontwikkelingen met betrekking tot Finance zodat de organisatie kan blijven groeien. Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken. Daarnaast raak je betrokken bij alle facetten rondom bedrijfskundige en organisatorische vraagstukken binnen Rollepaal Groep.

Interesse gewekt?
Startdatum voor de stage is september 2018. Het gaat om een stage voor 40 uur per week gedurende 20 weken. Je standplaats is Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 29 en vragen naar Brenden Eijkelkamp. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com.

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT