12.04.2018
Vacature Stagiair HRM (afstudeerstage)

Jouw rol
Als afstudeerstagiair HRM zal jij je bezighouden met het vraagstuk ‘Hoe kan Rollepaal Groep een interessante werkgever blijven/worden?’. Hierin ga je onderzoeken hoe Rollepaal Groep zich verhoudt tot de concurrentie. Je brengt in beeld hoe het huidige beleid van Rollepaal is en wat de verwachtingen zijn op de arbeidsmarkt. Van hieruit geef jij het management van de organisatie adviezen over hoe zij dit kunnen verbeteren.

Wat breng je mee
Jij bent iemand die van aanpakken houdt. Vanuit je opleiding weet je de bedrijfsstructuur te onderzoeken en hier voor jezelf een beeld bij te vormen die je uit kunt dragen. Daarnaast ben je integer en ga je op een juiste wijze om met gevoelige informatie. Verder ben je op dit moment bezig met een HBO opleiding Human Resource Management, bent bewust van jouw communicatie richting de werknemers, managers en bent communicatief vaardig.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vorm geven van ontwikkelingen met betrekking tot HRM zodat de organisatie kan blijven groeien. Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken. Daarnaast raak je betrokken bij alle facetten rondom vraagstukken op het gebied van personeelszaken binnen Rollepaal.

Interesse gewekt?
Startdatum voor de stage is september 2018. Het gaat om een stage voor 40 uur per week gedurende 20 weken. Je standplaats is Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 29 en vragen naar Brenden Eijkelkamp. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com.

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT