12.04.2018
Vacature Stagiair HRM (meewerkstage)

Jouw rol
Als meewerkstagiair HRM zal jij je vooral bezighouden met de dagelijkse taken zoals: verwerking van verzuim, het bijhouden van het personeelsdossier, het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Hierdoor lever jij een actieve bijdrage aan de afdeling HR en de ondersteuning in de organisatie. Je hebt een zelfstandige rol en werkt samen met de HR adviseur van de Rollepaal Groep.

Wat breng je mee
Je bent bezig met de HBO opleiding HRM en je bent op zoek naar een stageplek. Je bent iemand die van aanpakken houdt. Daarnaast ben je integer en ga je op een juiste wijze om met gevoelige informatie. Je bent communicatief vaardig en bent bewust van jouw manier van communiceren richting de werknemers.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vorm geven van ontwikkelingen met betrekking tot HRM zodat de organisatie kan blijven groeien. Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken. Daarnaast raak je betrokken bij alle facetten rondom vraagstukken op het gebied van personeelszaken binnen Rollepaal Groep.

Interesse gewekt?
Startdatum voor de stage is september 2018. Het gaat om een stage voor 40 uur per week gedurende 20 weken. Je standplaats is Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 29 en vragen naar Brenden Eijkelkamp. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com.

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT