16.04.2018
Vacature Stagiair ICT

Jouw rol
Als stagiair ICT houd jij je bezig met de ICT-desk meldingen en werk je actief mee aan lopende automatisering projecten. Je krijgt hierbij de kans om zowel eerste als tweede lijn meldingen op te pakken binnen de ICT-desk.

Wat breng je mee
Jij bent iemand die van aanpakken houdt en je bent technisch vaardig. Om de afdeling te ondersteunen ben jij iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en je bent zelfstandig. Daarnaast ben je integer en ga je op de juiste manier om met gevoelige informatie. Bij voorkeur zit je in het tweede of derde jaar van je MBO opleiding richting ICT.

Rollepaal biedt
Je komt werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vormgeven van de organisatiestructuur zodat deze kan groeien. Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken.

Interesse gewekt?
Startdatum voor de stage is september 2018. Het gaat om een stage voor 40 uur per week gedurende 20 weken. Je standplaats is Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 29 en vragen naar Brenden Eijkelkamp. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com.

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT