12.04.2018
Vacature Stagiair Sales & Marketing

Jouw rol
Als stagiair Sales & Marketing houd jij je bezig met B2B verkopen van de organisatie via internet. Hierbij ga je onderzoeken welke onderdelen hiervoor nodig zijn zoals:
• Kwaliteiten van medewerkers;
• Manieren van marketing;
• Logistiek en voorraden;
• ICT infrastructuur;
• Beveiliging.

Naast het onderzoeken van bovenstaande punten ga je kijken naar culturele do’s en don'ts. Hierbij valt te denken aan het matchen van persoonlijkheden en regio’s, dus welk type verkoper moet ik wel of juist niet in een bepaalde regio inzetten? Je doet dit alles in samenwerking met de Manager Sales & Marketing én de gehele Sales afdeling.

Wat breng je mee
Je bent bezig met een HBO opleiding in de richting van Sales & Marketing en je bent op zoek naar een stageplek. Je bent pro actief en weet zelf taken te zien liggen en op te pakken. Daarnaast ben je zelfstandig, communicatief vaardig en integer.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vormgeven van de bedrijfsbranding en verkoop zodat Rollepaal kan blijven doorgroeien. Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken. Daarnaast raak je betrokken bij alle facetten omtrent sales & marketing binnen Rollepaal.

Interesse gewekt?
Startdatum voor de stage is september 2018. Het gaat om een stage voor 40 uur per week gedurende 20 weken. Je standplaats is Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 29 en vragen naar Brenden Eijkelkamp. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com.

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT