12.04.2018
Vacature Stagiair Supply Chain

Jouw rol
Als Stagiair Supply Chain ga je werken aan verschillende processen binnen Rollepaal. De opdrachten die op dit moment worden gerealiseerd zijn:
- Professionaliseren van de afkeurrapportage en het afkeurproces;
- Realiseren van een optimale inrichting van de magazijnen (Lay-out planning);
- Realiseren van een optimaal beheersysteem voor grijpvoorraden op de werkvloer;
- Opstellen van een Supplier Performance Rapport met diverse PI’s.

Naast deze bestaande opdrachten zijn er opdrachten die in de nabije toekomst behandeld dienen te worden. Zo wil Rollepaal een ERP systeem implementeren, maar hiervoor zal eerst een haalbaarheidsonderzoek gedaan moeten worden. Daarnaast wil Rollepaal het spuitproces door een externe schilder beheersbaar maken door middel van een integrale benadering. Naast deze bestaande opdrachten is er altijd ruimte voor eigen inbreng.

Wat breng je mee
Je bent bezig met een HBO opleiding in de richting van Logistiek & Economie en je bent op zoek naar een stageplek. Je bent pro actief, enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit. Je vindt het leuk om aan de optimalisatie van de supply chain van Rollepaal te werken. Vanuit deze kennis en onderzoek weet jij de organisatie te ondersteunen in de ontwikkeling van het gehele logistieke proces.

Rollepaal biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Je wordt continu uitgedaagd om het bedrijf te helpen bij het vorm geven van ontwikkelingen met betrekking tot de supply chain zodat de organisatie kan blijven groeien. Je krijgt de vrijheid om binnen je stageperiode de werkzaamheden op te pakken die je aanspreken en aan je opdrachten te werken. Daarnaast raak je betrokken bij alle facetten rondom Supply Chain binnen Rollepaal.

Interesse gewekt?
Startdatum voor de stage is september 2018. Het gaat om een stage voor 40 uur per week gedurende 20 weken. Je standplaats is Dedemsvaart. Voor meer informatie kun je bellen naar 0523 62 45 29 en vragen naar Brenden Eijkelkamp. Als je wilt solliciteren kun je je motivatie + cv mailen naar hrm@rollepaal.com, t.a.v. J. Mollema.

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT